Yksityiskohtaisesti

Ennen / jälkeen: Kehitä viisto puutarha

Ennen / jälkeen: Kehitä viisto puutarha



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Maisemasuunnittelija Xavier de Chirac muutti tämän kaltevan puutarhan ylellisen vuoristomökin ympärille. Tavoite? Onnistunut luomaan todellinen harmoninen puutarha, johon pääsee helposti jalka melko monimutkaisesta kaltevuudesta huolimatta, mutta kehitä myös terassi vastaanottaa ystäviä auringossa. Esitelty työ ei ole kokonaan valmis ja kasveja ei ole vielä istutettu, mutta muutos on jo radikaali. Tässä ovat tämän onnistuneen projektin ensimmäiset vaiheet. ** Pinta-ala: ** 5000m² ** budjetti: ** NC

Luo penkereitä


Xavier de Chirac ** Käynnissä: ** Talon edessä oleva puutarhaosa on järjestetty luomalla pengerreitä ja lisäämällä sitten tukiseinät maan vakauttamiseksi ja maanvyörymien välttämiseksi. Tämän avulla myöhemmin voidaan myös parantaa istutettuja kukkia.

Rakenna terassi


Xavier de Chirac ** Ennen: ** Omistajat halusivat järjestää mäntyterassin ulkotilojensa hyödyntämiseksi. Tämä talon laajennus jouduttiin tekemään useissa vaiheissa sen jälkeen, kun maan liikkeitä, penkereitä tai jopa rinteiden repeämiä oli paljon tehty.

Järjestä lokerot


Xavier de Chirac ** Käynnissä: ** Erilaisille alustoille on asennettu sinimailasen sinileipää ja kivi, jotta puutarhan eri tilat voidaan erottaa ja jotta voidaan luoda käämityspolkuja paremman kiertämisen mahdollistamiseksi.

Kaltevaan puutarhaan liittyvät erityiset rajoitukset


Xavier de Chirac ** Ennen: ** Alueen vaikeus oli siinä, että oli tärkeää olla vääristämättä aluetta, mutta myös kunnioittaa ekosysteemejä. Maisemasuunnittelija aloitti sen vuoksi pitkäaikaisen, yli kahden vuoden työn, jonka tarkoituksena oli mallintaa maa, palata säännöllisesti alueelle nähdäkseen viimeksi mainitun kehityksen ja siirtää erittäin suuria määriä.

Rakenna puiset portaat


Xavier de Chirac ** Jälkeen: ** Usein viisto puutarha ei tarjoa ihanteellista saavutettavuutta. Jotta liikkua paremmin talon ympärillä, Xavier de Chirac yhdisti ulkotilan laskut portaiden kanssa. Ensimmäinen, joka johtaa pääsisäänkäynnin päälle, oli suunniteltu luonnonmateriaaleista ja puuportaista, vähän ruohoa niin, että vesi ei valu.

Mäkinen ja kukallinen puutarha


Xavier de Chirac ** Käynnissä: ** Kuka sanoi, että viistot puutarhaa ei pidä kukita? Päinvastoin, tämä järjestely antaa mahdollisuuden kasvattaa istutuksiasi enemmän ja valaista niitä paremmin. Tämän keskeneräisen paikan päällä maisemanhoitajan on silti koristettava maata kasveilla, jotka miellyttävät tällaista kaltevuutta, nimittäin paikallisilla kasveilla sekä monivuotisilla puilla ja pensailla.

Virheitä, joita ei tehdä


Xavier de Chirac ** Käynnissä: ** Kaltevan puutarhan kehittämiseksi sinun on oltava tietoinen virheistä, joita sinun ei pitäisi tehdä. Xavier de Chiracin mukaan sinun ei pidä olla raaka maaston kanssa, vaan odottaa kärsivällisesti maan laskeutumista. Siksi tämä pakottaa sinut välttämättä melko huomattavaan työhön useiden kuukausien tai jopa vuosien ajan tilan koosta riippuen.

Luonnonmaisema


Xavier de Chirac ** Jälkeen: ** Maisemasuunnittelija halusi päästä mahdollisimman lähelle luontoa. Siksi hän asensi luonnonkiven mukulakiviin polkuja kiertääkseen tilasta toiseen, mutta myös kallioportaita ja ruohoramppeja. Tämän ansiosta ei saa vääristää maata ja pitää tämä chalet-henki sopusoinnussa puisen asuinpaikan kanssa.

Materiaalit, jotka sulautuvat sisustukseen


Xavier de Chirac ** Jälkeen: ** On erittäin suositeltavaa olla käyttämättä materiaaleja vastakkaiseen suuntaan kuin sijainti. Täällä olemme huolehtineet siitä, että valitsemme materiaalit, jotka sulautuvat sisustukseen, niin paljon, että meillä ei ole vaikutelmaa, että puutarha on maisemoitu. Lisätietoja on Xavier de Chirac -sivustolla.