Kommentit

Ennen / jälkeen: Muuta asunnostasi toimivampaa ja lisää lastenhuone

Ennen / jälkeen: Muuta asunnostasi toimivampaa ja lisää lastenhuone


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tämä huoneisto on täydellisesti kunnostettu, jotta se olisi entistä toiminnallisempi mutta myös ajan tasalla. Les Murs -järjestö on siksi järjestänyt keittiön, olohuoneen ja ruokasalin, mutta myös kylpyhuoneen ja talon eri huoneet. Arkkitehti Charlotte Soissons selittää tämän värikkään muutoksen eri vaiheet. ** Pinta-ala: ** 90m² ** Talousarvio: ** 100 000 € sis. Alv koko huoneiston kunnostamiseen ilman sisustussuunnittelijan palkkioita

Valoisa ja nerokas keittiö


Seinillä on korvat ** Jälkeen: ** Lattia on vaihdettu mukavan parkettilattian hyväksi. Uudessa avoimessa keittiössä on laatikot ja etuosat Ikea-brändiltä (viite Metod). Siinä on pitkä Lapeyren työsuunnitelma (155 euroa) ergonomisempi ja seinään liimattu saari, joka mahdollistaa paremman liikkuvuuden huoneessa. Kaapien valkoinen väri tuo huoneeseen enemmän kirkkautta ja suurentaa sitä visuaalisesti. Kattila on piilotettu räätälöityyn kaappiin.

Keittiö avoinna ruokasalille


Seinillä on korvat ** Jälkeen: ** Uusi keittiö avautuu oleskelualueelle ja ruokasalille. Lattia on sama kuin keittiössä visuaalisen jatkuvuuden luomiseksi, nimittäin tammilaminoitu parketti, allekirjoitettu Leroy Merlin. Seinät on maalattu uudelleen sinisellä ja vihreällä (farrow ja ball) olohuoneen energisoimiseksi. Lisäkärki? Keittiöön on luotu mittatilaustyönä valmistettu huonekalu olohuoneen ikkunoiden alle, jotta siellä olisi ylimääräistä säilytystilaa, mutta myös lämpöpatterit.

Nykyinen olohuone


Seinillä on korvat ** Ennen: ** Olohuone oli erittäin tungosta, ja tilaa ei ollenkaan ollut optimoitu huoneessa. Toimistotila ei sen vuoksi ollut optimaalinen työskentelemään kotona, kun taas sohva-alueella puuttui lämpöä ja ystävällisyyttä.

Viihtyisä oleskelualue


Seinillä on korvat ** Jälkeen: ** Ruokasalin ja olohuoneen koko on 26,8 neliömetriä. Tila on suunniteltu uudelleen niin, että siinä on rentoutumisalueesta erillinen ruokailutila, jossa on sohva, sohvapöytä ja kirjasto. Seinät on myös maalattu greigeillä, jotta huoneeseen saadaan lisää valoa. Budjetin tasapainottamiseksi arkkitehti yhdisti vakio- ja räätälöidyt huonekalut. Lopuksi paikat kiinnitettiin keittiön korkeiden huonekalujen alle, jotta se olisi paremmin valaistu.

Vanha kylpyhuone ja sen tilan puute


Seinillä on korvat ** Ennen: ** Tämän huoneiston vanha kylpyhuone oli melko vanha. Siniset laatat eivät sekoittuneet hyvin valkoisen ja beige-turhuuden kanssa. Huone on pieni, ovi oli huonosti järjestetty ja menetti huomattavan määrän tilaa tummennettaessa vain 4,8 neliömetriä tilaa.

Optimoitu ja muotoiltu kylpyhuone


Seinillä on korvat ** Jälkeen: ** Uusi kylpyhuone on toiminnallisempi. Kylpyamme on korvattu suihkulla pesukoneen (joka oli alun perin keittiössä) sijoittamiseksi ja tilan säästämiseksi. Maan päälle laitettiin Leroy Merlin betonielementtilaatat. Turhamaisuus on vaihdettu Ikea-ripustetuksi malliksi, joka mahdollistaa huoneen tuulettamisen. Lopuksi iso peili ja hyvin koristeltu kynttilöillä.

Huoneet ennen töitä


Seinillä on korvat ** Ennen: ** Lastenhuoneessa, kuten mezzanine, kuten makuuhuoneessa, sisustus puuttui kovasti nykyaikaisuudesta. Keltainen ja sininen väri eivät tehostaneet tilaa ja huonekalut olivat melko rappeutuneet. Oli niin paljon uusittava nukkumatilat! Omistajat halusivat pääasiassa miettiä asunnon ulkoasua niin, että se sopisi paremmin tämän kolmen lapsen parin perhe-elämään, ja erityisesti luoda yhden huoneen, jotta jokaisella taaperoilla olisi tilaa.

Nykyaikaiset lasten makuuhuoneet


Seinillä on korvat ** Jälkeen: ** Huoneistossa on nyt 8 neliömetriä mezzanine-makuuhuoneella, toinen 6,5 neliömetrin makuuhuone ja kolmas ja uusi lasten makuuhuone. Jokaisessa niistä säilytystila on optimoitu, modernisoiduilla huonekaluilla ja koristetyylillä ei ole mitään tekemistä vanhan makuuhuoneen omaisuuden kanssa.

Vanhempien makuuhuone ja uusi lasten makuuhuone


Seinillä on korvat ** Jälkeen: ** Päämakuuhuoneessa (11 neliömetriä) on mukava taustakuva ja japanilaiset paneelit, jotka tarjoavat huoneelle rauhoittavan ilmapiirin. Kolmas lastenhuone (7,5 neliömetriä) luotiin palauttamalla olohuoneen kulma. Se oli todellinen haaste arkkitehdille. Huoneen valaisee sisätilan ikkuna, josta on näkymä tähän tilaan, joka on räätälöity käyttämällä olemassa olevien ikkunoiden linjoja. Lisätietoja löytyy arkkitehtitoimiston Les Murs ont des Earsin verkkosivuilta.



Kommentit:

  1. Gardazilkree

    Erittäin hyödyllinen idea

  2. Ker

    I would like to talk a lot with you.

  3. Goltirr

    Sai halvalla, se katosi helposti.

  4. Nathanial

    lukisi tarkkaan, mutta ei ymmärtänyt



Kirjoittaa viestin